Stijn Fien is Managing Director en Sander Kwint Head of eCommerce. Reprise is in Groningen en Amsterdam gevestigd en onderdeel van IPG Mediabrands. Het Nederlands MediaNetwerk TV sprak  de twee over de wereld van digital marketing en ontwikkelingen op het vlak van e-commerce.

Stijn Fien: "Reprise bestaat al 20 jaar, maar niet onder de naam Reprise. De meeste mensen kennen ons waarschijnlijk als Traffic4U. Een bureau dat is opgericht in Groningen en daar ook nog een mooi kantoor heeft waar de helft van ons personeel fantastische dingen voor klanten doet. Wij helpen die met strategie, tech digs, executie en op alle fronten die je maar kunt bedenken voor digital marketing."

"In 2020 is Amazon gelanceerd en dat schudt de wereld van e-commerce wel op. Bol.com is zich daar al een tijd tegen aan het wapenen en geeft nu vol gas. Onze klanten willen ook weten hoe ze via Amazon kunnen verkopen. Ze willen bijvoorbeeld grip en controle bij internationale verkopen, bijvoorbeeld als een product uit Frankrijk via Duitsland wordt verkocht en dat niet de bedoeling is. Wij kijken met ze welke relatie ze moeten en willen met Amazon. Je kunt bijvoorbeeld wholesale doen maar ook zelf meer verkopen en daar heb je expertise voor nodig. Ook bij Bol.com heb je allerlei verschillende manieren om erop te verkopen en daar helpen we klanten bij."

Stijn en Sander vertellen over klantvragen, traineeships en nog veel meer.

Dit interview is eerder gepubliceerd op Marketing Report